Ikona košíkuV košíku máte 0 položek
REGISTRACE
ZAPOMENUTÉ HESLO

Jaká kategorie tuning samolepek vám zde chybí?

Karikatury aut
33,9%
 
TIR kolekce
9,7%
 
Nápisy na sluneční clony
17%
 
Více obrázků
16,1%
 
Více bočních dekorů
8,6%
 
Více kapot
8,6%
 
Nic bych již nepřidával
6,1%
 
Počet hlasů: 33144
ikony VISA

Akceptujeme všechny běžné platební karty

ikony VISA certified

Ochrana osobních údajů

Při vyplňování registračních formulářů na stránkách www.autolepky.cz poskytujete své osobní údaje dle ustanovení § 4 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Uvědomujeme si důvěrnost vašich osobních údajů a působnost zákona o ochraně osobních údajů. Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se Zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Veškeré údaje získané od zákazníků užíváme výhradně pro vnitřní potřebu obchodu a neposkytujeme je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, které jsou nutné pro bezproblémové doručení zboží. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Data jsou uchovávána a nejsou sdílena s aplikacemi třetích osob.

Elektronické adresy zákazníků budou primárně využívány za účelem informování o stavu objednávky a následně pro zasílání propagačních materiálů a obchodních sdělení. Zavazujeme se, že odstraníme z naší databáze již registrované uživatele i bez udání důvodu, pokud to bude jejich přání, a že zamezíme následnému doručování všech obchodních sdělení.

Společnost je registrována u Úřadu pro ochranu osobních údajů pod reg. číslem 70036.

V rámci Vánoční akce jsme upravili ceny poštovného - od 16.11. vám budeme zasílat zásilky levněji. Zásilky zasíláme doporučeně s platbou:

• dobírkou: 84,- Kč
• předem přev.: ZDARMA

U objednávek s osobním odběrem a objednávek s na dobírku hodnotou zboží vyšší než 500,- Kč poštovné a balné ZDARMA. Zboží expedujeme do 5 pracovních dnů ode dne objednávky či platby.

Proč se registrovat? | Návod k lepení | Nákupní řád | Reklamační řád | Ochrana osobních údajů | Partnerský program
samolepky na zeď | 3d samolepky
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.